Dineren Eindhoven


Dineren Eindhoven

Dineren Eindhoven in een gezellig restaurant is één van de leukste dingen die u kunt doen op een avondje vrij, of het nu met familie is, met collega’s of met vrienden. Een prachtig ingericht restaurant dat een heel gamma aan heerlijke gerechten en dranken aanbiedt is alles wat u nodig heeft om er een geslaagde avond van te maken, en dat is dan ook precies wat restaurant den Berg u kan bieden! Dineren Eindhoven wordt zo een waar plezier, waarbij u ten volle kunt genieten – zowel van de heerlijke smaken als van het gezelschap!

Stijlvol, gezellig dineren

Een diner is de perfecte gelegenheid om met familie of vrienden samen te komen en bij te praten. Als ondersteuning daarvoor is een gezellig interieur dan ook belangrijk. Restaurant den Berg heeft de ruimte op die manier ingericht dat u zich er meteen thuis voelt en op uw gemak kunt genieten van een maaltijd. De sfeervolle verlichting, het traditionele meubilair en de warme kleuren toveren het restaurant om tot een gezellige en uitnodigende eetplaats. Op die manier wordt uw diner onvergetelijk!

De allerbeste gerechten in restaurant den Berg

Natuurlijk zijn lekker gerechten nog altijd het belangrijkste bij een diner, en ook op dat vlak biedt restaurant den Berg alles wat u nodig heeft. Er kan gekozen worden tussen een twee-, drie- of viergangen menu, waarbij u keuze heeft tussen verschillende gerechten (zowel warm als koud) en als aanvulling een dessert. Op die manier kunt u perfecte smaken combineren zodat u uiteindelijk tot een heerlijke maaltijd komt!

Voorgerechten

Voorgerechten leiden de maaltijd in, en wat meer info over de mogelijkheden is dan ook belangrijk. Er is keuze tussen tal van gerechtjes waaronder tonijn sashimi en tataki met komkommerschuim, sesam krokant en granito van gin tonic.

Ook kreeftensoep met basilicum en kerstomaatjes staan op het menu. Verder kunt u kiezen tussen kwartelborstjes met brioche, frambozen gel, uiencompote en eendenlever paté, of gerookte zalm met kroepoek, vanille crème en salade. Keuze genoeg dus om de avond goed te beginnen!

Hoofdgerechten

Een geslaagd diner staat of valt bij de kwaliteit van het hoofdgerecht, en restaurant den Berg doet er dan ook alles aan om deze subliem te maken. Zo is de Tournedos, gegrild op een houtskool barbecue met asperges en frietjes, de specialiteit van den Berg, maar ook de slibtong met voorjaar risotto, pesto vinaigrette, groene asperge en duingroenten is het vermelden waard.

Desserts

Geen diner zonder desserts, en het aanbod aan lekkere afsluiters is dan ook groot. Van bosvruchten panna cotta met melk krokant, witte chocoladecrème en yoghurt ijs tot vanille ijs met warme chocoladesaus, gesuikerde amandelen en slagroom, elk desserts biedt een unieke smaak. Tenslotte kunt u kiezen tussen een grand dessert, waarbij verschillende kleine hapjes samen aangeboden worden en een verscheidenheid aan smaken garanderen!